Kävelykatu Koskenparras Pe 30.7 ja La 31.7 klo 15.00

Nykysirkusesitys Suhde, kertoo sirkuksen keinoin ihmissuhteen kulmakivistä.

Miten 50 kg painava nainen peittoaa 100 kg painavan miehen? Miten parisuhde toimii näiden kahden erikokoisen henkilön kohdatessa? Kumpi suhteessa johtaa ja kumpi tulee perässä? Miten parisuhde kahden ihmisen välillä rakentuu? Sirkustekniikat kuten pariakrobatia ja jongleeraus kommentoivat luottamusta toiseen ihmiseen, kinastelua, sooloilua ja yhteisten päämäärien saavuttamista, pieni pilke silmäkulmassa.

Käsikirjoitus, ohjaus, esiintyminen: Pasi Nousiainen ja Katerina Repponen

Ohjauksellinen apu: Anu Raipia

Valosuunnittelu: Eero Auvinen

Maailmalla paljon esiintynyt Company Kate & Pasi Nykysirkusesitys Suhde, kertoo sirkuksen keinoin ihmissuhteen kulmakivistä. Miten 50 kg painava nainen peittoaa 100 kg painavan miehen? Miten parisuhde toimii näiden kahden erikokoisen henkilön kohdatessa? Kumpi suhteessa johtaa ja kumpi tulee perässä? Kansainvälisillä estraadeilla esiintyneet Kate ja Pasi tarjoavat sydämiä lämmittävän esityksen, joka jättää jokaiselle katsojalle hymyn kasvoille.