17 ½ Black & White Theatre Festival järjestetään Imatralla 28.-31.7.202 katuteatteritapahtumana

Vallitsevan koronatilanteen ja yhä jatkuvien tiukkojen rajoitusten ja mahdollisten riskitekijöiden takia olemme päättäneet, että perinteinen Black & White Theatre Festival järjestetään tänä vuonna katuteatteritapahtumana. Sisäesitykset perutaan kokonaan.

Emme unohda yleisöä, vaan järjestämme tämän kesän nelipäiväisen katuteatteritapahtuman Imatralla 28.7.-31.7.2021. Tapahtuman teemana on ”Koronan aikainen teatteri”. Katutapahtumaa vietetään kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden parissa. Festivaalin taiteellinen johtaja Kamran Shahmardan kokoaa Imatralle jälleen monipuolisen ohjelmiston. Luvassa on draamaa, klovneriaa, sirkusta ja eri tyylilajien musiikkia.

'Teatteri on elävä organismi ja se tarvitsee elämiseen voimaa. Voimaa se vastaanottaa katsojilta, saaden yleisöltä huomiota, tunteita ja erilaisia pohdiskeluja.

Teatteri ilman katsojia on kuin orpo tai hylätty talo ja mikäli me emme voi kutsua pandemian takia katsojia teatteriin, niin teatteri saapuu katsojien luo. Olemme myös tehneet niin. Haluan myös kertoa, että teatteri on alunperin kotoisin kaupungin torilta ja aukiolta, joten tarvittaessa palaamme takaisin sinne tarjoamalla ihmisille iloa, rakkautta ja onnea. Koska monet katsojamme ovat jo kyllästyneet eristäytymiseen, lupaan, että tänä vuonna järjestämme näyttävän shown.

Kaikki esitykset ovat maksuttomia.

Perinteinen Black & White Theatre Festival järjestetään seuraavan kerran kesällä 2022. Tarkat päivämäärät ilmoitamme kesän aikana. 

Toivomme terveyttä ja hyvää kesää kaikille!

Kamran Shahmardan 
Taiteellinen johtaja 
Mustan ja Valkoisen Teatteri