PERJANTAI / FRIDAY 2.8.
17.00  Koskenparras kävelykatu / Pedestrian street, maksuton / free

LAUANTAI / SATURDAY 3.8.
15.30 / 17.00, Koskenparras kävelykatu / Pedestrian street,
RAFLA, Kate & Pasi (Suomi / Finland), 30 min.

Esitys sopii kaikenikäisille.
maksuton / free

Rafla on nykysirkuksen keinoin kerrottu tarina kiertävästä ravintolasta ja kahdesta ravintoloitsijasta, jotka rakastavat työtään ja toisiaan kommelluksista huolimatta. Raflassa kaikki ei aina mene niin kuin pitää, mutta ilo ja riemu on aina taattu. Kevyen komediallinen ja elämäniloinen teos kaappaa katsojat mukaan akrobatian ja jongleerauksen maailmaan, jossa pizzat, sipulit ja ihmiset lentävät, kun Raflan ravintoloitsijat käyvät toimeen!

Kate ja Pasi on kymmenen vuoden ajan maailmaa kiertänyt ja kansainvälisesti palkittu duo, joka luo korkeatasoista, vauhdikasta ja huumorilla höystettyä sirkusohjelmaa. Duo on esiintynyt tunnettujen varietee-teattereiden ohjelmistoissa ja kiertänyt maailmalla kanadalaisen nykysirkusryhmä Cirque Eloizen, sekä pohjoisamerikkalaisen Cirque Dreamsin matkassa. Kotimaassa duo on nähty mm. Sirkus Finlandian ja Talvisirkus Hurjaruuthin tuotannoissa.

 

Rafla is a story about a small travelling restaurant. The customers have left but the owners like to spend their times doing everything else than food. These two heart-warming characters will prepare pizzas in their own way. They will surprise you with amazing acrobatics and juggling. You will laugh watching their act and you might get hungry!

Kate & Pasi are an acrobatic duo from Finland. They perform acrobatic shows for outdoor, indoor, and contemporary circus audiences, variety shows, traditional circus, and dinner shows. Katerina Repponen and Pasi Nousiainen have performed in over 25 countries and at more than 100 festivals together since 2010. They have worked in numerous traditional and contemporary circuses, variety shows, street festivals, and theater productions, collaborating with companies such as Cirque Eloize in Canada, Krystallpalast Variete in Germany,  Sirkus Finlandia in Finland, Daidogei World Cup in Japan, and many more. Their performances have been recognized and awarded at international festivals.

Esiintyjät / Performers: Katerina Repponen, Pasi Nousiainen
Esityksen idea / Concept of the performance: Maksim Komaro
Puvustus / Costume design: Riikka Heiskanen
Kuvat / Photos: Mia Bergius