30.7. / 16.00 TOULA LIMNAIOS (Saksa/Germany)  Tanssityöpaja / Workshop

Tanssistudio Jami ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
90 min. Kurssin hinta: 20€
KURSSI TOTEUTUU, JOS OSALLISTUJIA  min. 10 hlöä
Kurssin kieli on englanti.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 15.7.2024 mennessä: mustanjavalkoisenteatteri (at) gmail.com

Tervetuloa Toula Limnaioksen tanssityöpajan lumoavaan maailmaan cie. toulan huipputanssijoiden avulla! cie. toula limnaios on perustettu vuonna 1996 Toula Limnaioksen ja Ralf R. Ollertzin toimesta, ja on arvostettu nykytanssiryhmä. He esittävät vuosittain 60-70 esitystä, heijastavat rohkeaa ja kriittistä tanssia, ja välittävät huolta koko ihmiskunnasta. 

Toula Limnaiosin ainutlaatuinen näkemys ja intohimo ovat luoneet työpajan, joka on täynnä aitoutta ja merkityksellisyyttä. Työpajassa keskitytään kehon ja liikkeen yhteyteen, luoden tilaa rentoutumiselle ja saaden voimaa Aleksanteri-tekniikasta. Lattiatyöskentely ja liikekieli laukaisevat impulssin, vapauttaen virtaa ja energiaa, jossa kehon ja liikkeen symbioosi avaa oven nykytanssin syvyyksiin. Työpaja tarjoaa tilaisuuden löytää oma ääni ja tarina improvisaatioissa. cie. toula limnaios on taiteen virta, joka kumpuaa ihmiskunnan huolista ja iloista, kannustaen meitä kohtaamaan maailman rohkeasti tanssin kautta. Työpajan  kesto 1½ tuntia.

*********************************************************************************

Welcome to toula limnaios's dance workshop! Explore contemporary dance under the guidance of top dancers from CIE. Toula Limnaios. Led by Toula Limnaios's expertise, the workshop delves into the intimate connection between body and movement, incorporating relaxation techniques, the Alexander technique, and dynamic floor work to unleash energy.

The cie. toula limnaios, established in 1996 by Toula Limnaios and Ralf R. Ollertz, is a distinguished ensemble for contemporary dance. They deliver 60-70 performances yearly, showcasing bold and critical dance that reflects concerns for humanity.

Embark on this mesmerizing journey of expression and movement! The workshop, suitable for dancers of various styles, includes improvisation and short choreographic sequences. Lasting 1 1/2 hours