PERJANTAI /FRIDAY 28.7.
16.00 / Koskenparras

20 min
TUULIAJOLLA, Arctic Ensemble
LUE TASTE SAIMAA YHTEISTYÖSTÄ.

Tuuliajolla-sirkusesitys vie katsojat päätähuimaavalle purjehdusseikkailulle, josta voidaan nauttia jalat visusti maan kamaralla. Pariakrobatiaa, katuteatteria ja perch-tasapainoilua sisältävä esitys on suunnattu kaikenikäisille.

Arctic Ensemble on suomalainen sirkusryhmä, joka perustettiin vuonna 2018. Monitaitoisen ryhmän maailmanvalloitusta on siivittänyt heidän kylmänverinen akrobaattinen osaamisensa ja lämmin, tarttuva ryhmähenkensä. Arctic Ensemble on esiintynyt ympäri maailmaa yli 900 esityksen verran mm. Japanissa, Englannissa, Ranskassa ja Puolassa sekä Suomessa Sirkus Finlandian kiertueella. Vuonna 2022 ryhmä voitti Sveitsissä arvostetuilla sirkusfestivaaleilla Young Star -lastenpalkinnon sekä Cirque du soleilin palkinnon innovatiivisesta taiteellisesta visiosta. Arctic Ensemblen perusperiaatteita ovat yhdessä tekeminen, omavaraisuus ryhmänä, suomalaisen osaamisen korostaminen sekä taiteenlajin historian tunnustaminen ja kunnioittaminen.

Tuuliajolla-katusirkusesitys on pariakrobatiaa, katuteatteria ja perch-tasapainoilua yhdistelevä esitys, joka on suunnattu kaikenikäisille. Tuuliajolla-esitys sai ensi-iltansa kesällä 2021, jonka jälkeen teos on kiertänyt eri puolilla Suomea ja Tanskaa. Esiintyjät: Ilkka Kemppinen & Pihla Ojala.

https://www.youtube.com/watch?v=MmKBJrn9s_o

Ilkka Kemppinen ja Pihla Ojala: Tuuliajolla. Promokuva. Kuva: Janne-Pekka Manninen.
Promotional photography for Ilkka Kemppinen and Pihla Ojala: Tuuliajolla. Photo: Janne-Pekka Manninen