Hakemuslomake 2025

Tällä hakemuksella teatterit hakevat meille esiintymään.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali on monien maiden teatteripiireissä jo tunnettu tapahtuma – Imatralla on vieraillut tähän mennessä esityksiä yli 50 eri maasta ympäri maailmaa.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaaleilla on nähty vuosien aikana monenlaisia teatterisuuntauksia – kokeilevaa nyky-tanssiteatteria, sykähdyttävää ja pysähdyttävää musiikkikatuteatteria, perinteistä kerronnallista suurieleistä draamaa, modernia audiovisuaalisesti korkeatasoisesti tuotettua nykyoopperaa, taidokasta balettia sekä mitä eriskummallisempaa nukketeatteri-,sirkus- ja akrobatianäytelmää.

Festivaalin tarkoituksena on esitellä kansainvälistä teatteria ja musiikkia sen kaikissa  ilmenemismuodoissaan ja koota yhteen alan ammattilaisia ympäri maailmaa  houkuttelemalla kaiken ikäisiä katsojia tutustumaan teatterin ihmeellisen traagiseen ja jopa hullunhauskaan maailmaan.

Seuraava festivaali järjestetään Imatralla 29.7.-2.8.2025.

Festivaalin ohjelma julkistetaan vuosittain toukokuun alkuun mennessä.

Esiintyjille: Jos olet kiinnostunut esiintymään Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalilla, täytä hakemuskaavake (Application form), lähetä se sähköpostiimme: mustanjavalkoisenteatteri(at)gmail.com ja esityksestäsi videolinkki (youtube tai vimeo), muutama hyvälaatuinen valokuva, lyhyt esittelyteksti. Emme käsittele hakemuksia ilman videota. Koska hakemusten määrä on suuri, vastaamme vain niille teattereille, jotka olemme valinneet festivaalin ohjelmistoon. Haku päättyy vuosittain 31.12..

     Artistic director
    Contact person
    Show

    Show information    Technical details